Rhea d.o.o.

Usluge

Express usluga

UPS Express Plus
Hitna vremenski definirana dostava do 9.00 sati za većinu poslovnih adresa diljem svijeta.
UPS EXPRESS
Hitna vremenski definirana dostava do 10.30, 12.00 ili 14.00 sati za većinu poslovnih adresa diljem svijeta.
UPS EXPRESS SAVER
Hitna vremenski definirana dostava do kraja radnog dana za većinu poslovnih adresa diljem svijeta.

UPS Standard

Cargo prijevoz

Otpremničke usluge (špedicija)

Dodatne usluge

UPS-ova online rješenja za slanje i praćenje pošiljaka
Koristite naše elektroničke servise za pripremu, slanje i praćenje pošiljaka, reducirajte ručni unos podataka i trošak te uštedite vrijeme. Također možete izraditi naljepnice s barkodom koji sadržava detalje za pouzdano sortiranje i rukovanje u UPS-ovoj mreži.
Naplata po isporuci – Otkupni iznos (COD iznos)
Povrat pošiljke
Povrat vaše robe jednako je jednostavan kao i slanje. Bez obzira na to trebate li uslugu povrata robe iz obližnjeg grada u Europi ili s drugog kraja svijeta, UPS Returns može pojednostaviti taj proces.
Dodatno osiguranje pošiljaka
Vaše su pošiljke u UPS-u osigurane od štete i gubitka do određene vrijednosti (prema općim uvjetima). Nudimo i uslugu dodatnog osiguranja koja pokriva cjelokupnu vrijednost vaše pošiljke.
UPS će prilikom dostave u vaše ime preuzeti iznos vrijednosti pošiljke od primatelja.
Kontrola uvoza
Ova usluga omogućuje vam upravljanje preuzimanjima, rasporedima i naplatom uvoznih pošiljaka iz više od 120 zemalja. Koristeći naprednu tehnologiju možete imati kontrolu nad ključnim aspektima, uključujući carinske deklaracije, brzinu dostave i opcije plaćanja.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Isto čini i većina velikih web-mjesta.