Rhea d.o.o.

Izjava o kolačićima

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.

Kako bismo poboljšali kvalitetu naše online ponude i komunikaciju putem e-pošte s našim klijentima, koristimo, između ostalog, i kolačiće.

Kolačići su male tekstualne datoteke pohranjene na računalima, tabletima ili pametnim telefonima. Kolačići omogućuju da naša web stranica funkcionira na optimalan način za klijente i druge korisnike te da dodatno unaprijedimo naše proizvode i usluge i komunikaciju s Vama.

Važno je za naglasiti da kolačići ne mogu pristupiti Vašim podacima pohranjenim na osobnom računalu ili drugim sredstvima komunikacije te kako se stoga ne koriste za prikupljanje osobnih podataka. Funkciju upotrebe kolačića možete odbiti u bilo kojem trenutku te ju uvijek možete naknadno isključiti ili otkazati na informacijsko-komunikacijskim sredstvima koje koristite.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Isto čini i većina velikih web-mjesta.